Vestigen in Limburg

Zoek je ondersteuning bij je zoektocht naar een vestigingplaats in Limburg. LIOF staat voor je klaar.

Limburg en LIOF

LIOF begeleidt en ondersteunt bedrijven die zich willen vestigen in de provincie Limburg. Dit doen we binnen het Invest in Holland netwerk. Wij voorzien deze bedrijven van up-to-date gegevens over het investeringsklimaat en wij organiseren fact-finding tours. Verder ondersteunen wij bedrijven bij de berekening van de investeringskosten en we helpen met het vinden van de locatie die het beste past bij de wensen en specificaties van het bedrijf.

Ken je binnen je netwerk een bedrijf dat naar Nederland/Limburg kijkt om zich te vestigen of zijn activiteiten wil uitbesteden? Neem dan contact met ons op!

Limburg: unieke vestigingslocatie

Limburg onderscheidt zich van andere Europese regio's door drie Unique Selling Points:

  • Taal: Limburg heeft een meertalig arbeidspotentieel. Dit komt door haar Euregionale ligging en multiculturele bevolkingssamenstelling. En niet te vergeten de bijna 80.000 grensarbeiders.
  • Kennis: Limburg ligt in de nabijheid van belangrijke kennisinstellingen zoals de universiteiten van Leuven en Aken. Uniek is bovendien het enorme kennispotentieel dat de Brightlands-campussen bieden: Maastricht Health Campus, Chemelot Campus, Smart Services Campus en Campus Greenport Venlo.
  • Ligging: Limburg ligt in het hart van Europa, en kent een uitstekende multimodale ontsluiting.
Website liof.com
GREENPORT_LIGGEND-3.JPG