Programma's & projecten

LimburgAgrofood werkt al samen binnen een aantal programma's en projecten. Op deze pagina lees je hier meer over.

MIT Zuid

De subsidieregeling MIT Zuid is bedoeld voor projecten die bijdragen aan de versterking van de innovatiekracht van het MKB met subsidies voor innovatieadvies, haalbaarheidsonderzoek en R&D samenwerking.

naar MIT Zuid

OP Zuid

OP Zuid is met name gericht op het innovatieve MKB en het versterken van de samenwerking tussen bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden. OP Zuid heeft diverse subsidiemogelijkheden voor innovatieve projecten.

naar OP Zuid

Food 2020

Het programma Food2020 stimuleert de foodsector in de Nederlands-Duitse grensregio. Grensoverschrijdende samenwerking tussen bedrijven en wetenschappelijke instellingen wordt gestimuleerd via workshops en subsidies voor haalbaarheidsstudies en innovatieprojecten.

naar Food 2020

Brightlands Agrifood Ventures

Dit fonds richt zich op het verschaffen van risico kapitaal voor bedrijven actief in de agrofoodsector (gezonde voeding, smart farming en biomassa proces technologieën) met een toegevoegde waarde voor en door het Brightlands ecosysteem.

naar Brightlands Agrifood Ventures

POP3

Het derde plattelandsontwikkelingsprogramma (POP3) richt zich via diverse subsidiemogelijkheden op vijf onderwerpen: het versterken van innovatie, verduurzaming en concurrentiekracht (1), jonge landbouwers (2), natuur en landschap (3), verbetering van waterkwaliteit (4) en LEADER (5).

naar POP3
LIOF_URBAN PONICS_LR.jpg