Limburg heeft een rijke voedingsbodem. Veel mooie producten komen hier vandaan. Maar de Limburgse agrofoodsector is daarnaast een rijke voedingsbodem voor talent. Top studenten die met een frisse blik en vol ideeën werken aan verrassende producten. Wat dacht je van een groene groenten muffin? Of een frikandel op basis van vleesvervangers?

GROW is een initiatief van LIOF, Provincie Limburg, Brightlands Campus Greenport Venlo en LLTB samen met HAS, Fontys, Citaverde, Maastricht Universiteit en de Hotel Management School (Zuyd).
Tijdens het GROW event op 23 mei zullen studenten je verrassen met fantastische, innovatieve agrofood product- en conceptideeën. Je hebt volop gelegenheid om met studenten in gesprek te gaan over hun ideeën en om kennis te maken. En als we tot een mooie match kunnen komen zorgen we met z'n allen voor groei: van de sector, van de ondernemers, van de nieuwe talenten én van Limburg.

Naast de kennismaking met nieuw talent via een marktsetting is er voldoende ruimte voor innovatieve ondernemers om elkaar te ontmoeten.

Programma
13.00 - 13.15 uur: Opening
13.15 - 17.00 uur: Talentenmarkt en proeverij
17.00 - 18.00 uur: Borrel en afsluiting.

Noteer 23 mei in je agenda en laat je inspireren bij GROW 2019!

Aanmelden

Dit artikel komt voor in de onderwerpen

GROW_uitnodiging_afbeelding_boven-09 (002).jpg